Ellopott egy autót, de a kerítés megállította

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki jogtalanul elvitt egy autót, majd a száguldásnak egy ingatlan kerítése vetett véget.

A rendőrségre 2021. szeptember 25-én éjjel érkezett bejelentés, hogy egy Volkswagen Caddy típusú kishaszongépjárművel ismeretlenek – a kerítést áttörve – behajtottak egy újszegedi ingatlan udvarába, majd a gépkocsit hátrahagyva a helyszínről elmenekültek. Személyi sérülés nem történt.

Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsit nem sokkal korábban egy családi rendezvényről, a tulajdonos engedélye nélkül vitte el a sofőr. A feltételezett elkövetőt otthonából állították elő az egyenruhások a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a cselekmény elkövetését elismerte.

A 26 éves sofőr ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

45 éve hunyt el Kormos István, magyar költő, író, műfordító, dramaturg, kiadói szerkesztő; második felesége Rab Zsuzsa költőnő.

Tovább »

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kóbor állatok nyomában – ma van az Állatok Világnapja

Magyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotok megoldására, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. A házi kedvencek tartásáért az ember a felelős, tőlünk függ a kis kedvencek jóléte. Az Állatok Világnapján elmondhatjuk, hogy ez is egy fontos állattartói küldetés.

Tovább olvasom »