📷 Elrajtolt a Hagymafesztivál

Két év kihagyást követően rendezik meg újra a Hagymafesztivált Makón.

A háromnapos parádé péntek délután lovasfelvonulással kezdődött. A megnyitót és a Maros Táncegyüttes fellépését követően, cikkünk írásakor az R-GO ad koncert. Ha ennek vége, pótolják az augusztus 20-i tűzijátékot, majd a The Garde zenél. A nap két DJ műsorával ér véget.

Farkas Éva Erzsébet polgármester rövid köszöntőjében emlékeztetett: ez bár a harmincadik Hagymafesztivál, valójában az elsőt harminckét éve rendezték. Ennek oka, hogy az elmúlt két évben elmaradt a koronavírusra hivatkozva. Párhuzamot vont a covid, az ukrán menekültek megsegítése és a gazdasági nehézségek között, mondván összefogásra van szükség.

A szombati nap főzőversennyel kezdődik, a színpadon táncos és sportbemutatók lesznek, jön Tompeti és barátai, az Overdream, a Zanzibár, este 9-kor pedig a Carson Coma.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

📺 Az OTP bankautomatát telepít Kiszomborra

Az OTP már biztos jön, a szerződést aláírtuk, a helyszínbejárás megtörtént – árulta el Szirbik Imre polgármester a keddi testületi ülésen. Kiszomboron ősszel zárt be a Takarékbank és az ATM-et sem üzemeltette tovább.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink