Első alkalommal rendeznek villámrandit Makón

Első ízben rendeznek Makón villámrandit 2019.november 30-án két korosztályban. Jelentkezni ide kattintva lehet, a helyszín a Grand Hotel Gloriusban lesz.

A randi menete:

Mindenki helyet foglalt egy-egy asztalnál, férfiak az egyik, nők a másik oldalon, s kezdődik is a kötetlen beszélgetés. 7 perc áll rendelkezésre minden résztvevő számára, hogy megismerje a vele szemben ülő hölgyet, vagy urat, s eldöntse szimpatizál-e vele, szeretné – e még vele folytatni a beszélgetést.

Amikor letelt a hét perc mind a két fél értékelheti az eredménylapon a vele szemben ülőt – szimpatikus -e neki, vagy sem.

Hét perc letelte után az urak eggyel arrébb ülnek, s kezdődhet az újabb beszélgetés.

A villámrandik végén a résztvevők leadják az eredménylapokat a szervezőknek, akik 48 órán belül emailben kiküldik az eredményt.
Ha valakivel kölcsönösen szimpatikusnak jelöltétek egymást az eredménylapon, akkor megkapjátok a másik elérhetőségét (email cím) elektronikus levélben.

Az időpontok:

2019.11.30 15:00

hölgyek 25-39 évig és urak 25-39 évig

2019. 11. 30 18:00

hölgyek 35-50 évig és urak 40-55 évig

A facebook eseményt itt lehet megnézni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Covidban elhunyt egy háromgyermekes mórahalmi mentős

Mindössze 47 évesen hunyt el koronavírus-fertőzésben november 17-én Hatvani Balázs mórahalmi mentős, aki a járvány alatt mindvégig a frontvonalban küzdött. Feleségét és három gyermekét hagyta hátra, akik kilátástalan helyzetbe kerültek azzal, hogy elveszítették az édesapát. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink