Első- és másodrendű polgárokra osztja az embereket az oltási igazolvány a Jobbik EP-képviselője szerint

Az oltási igazolvánnyal két csoportra osztják az embereket. Akik elfogadják Orbán ki tudja honnan összeszedett, “kamionról leesett” oltásait, azok mehetnek majd rendezvényekre, a többieknek viszont hallgass lesz a neve a NER-ben, mert a jogaikat elveszik – írta közösségi oldalán Gyöngyösi Márton a kormány által indított online nemzet konzultáció kapcsán.

A Jobbik európai parlamenti képviselője szerint a kérdőív alapján a miniszterelnök első- és másodrendű polgárokkal számol, amikor az emberek háta mögé bújva próbál kikecmeregni a válságból.

Mert ahhoz is gyáva, hogy a nyitásról szóló döntéseket a saját nevével vállalja. Bezzeg a felhatalmazást, azt mindig szívesen vállalja, de amint az emberek életéről van szó, inába száll a bátorsága. Persze a ,,nemzeti konzultáció” kérdései a szokott módon irányítottak, és már jó előre látszik belőlük, hogy mit is tervez a Fidesz

– tette hozzá a jobbikos EP képviselő.

Gyöngyösi Márton Facebook-posztjában jelezte, pártjának és az ellenzéknek 2022-ben lesz az igazi konzultáció, amikor a választáson győzik le a Fideszt.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink