Eltévedt az ásotthalmi erdőben egy idős asszony

Idős nő eltűnését jelentették a rendőrségi segélyhívó számon vasárnap délelőtt. Az ásotthalmi asszony keresését a rendőrök, a katonák, a polgárőrök, a mezőőrök és a vadászok közös erővel kezdték meg, majd néhány óra múlva épségben megtalálták. (Fotó: illusztráció.)

A rendőrségre 2021. február 7-én valamivel 10 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy az idős asszony elment lakhelyéről és az ásotthalmi erdőben feltehetőleg eltévedt.

A Szegedi Rendőrkapitányság erői haladéktalanul a helyszínre vonultak. A katonákkal együttműködve, bevonták a kutatásba a pusztamérgesi, ruzsai, zákányszéki és ásotthalmi polgárőröket, felvették a kapcsolatot a térség vadásztársaságaival és mezőőreivel, valamint helikoptert is kértek a helyszínre. A kutatás során végül valamivel 12 óra után egy állampolgári bejelentést ellenőriztek, mely szerint látni vélték az eltűntet az 55-ös főút 36-os kilométerszelvényénél, a főút melletti erdőben. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol meg is találták a nőt. Az idős asszony addigra teljesen legyengült és csaknem kihűlt.

A rendőrök a mentők kiérkezéséig melegítő fóliába burkolták, valamint beültették a fűtött rendőrautóba az idős személyt, akit a mentők végül kórházba szállítottak.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink