Eltűnt a Facebook-poszt, amiben a tisztifőorvos azt ajánlotta, hogy ne viselj maszkot

Az óriási felháborodást kiváltó javaslat a jelek szerint az Operatív Törzset is cselekvésre késztette. No, nem úgy, hogy elismerték volna a hibát, bocsánatot kértek volna, hanem törölték a posztot.

A tisztifőorvos közlése azért nem volt egyértelmű, mert azt mondták, csak a betegeknek kell védőmaszkot hordaniuk. Ugyanakkor azt is közölték, hogy vannak tünetmentes koronavírusosok is, akik fertőzhetnek. De akkor felmerül a kérdés, ilyenkor miért nem szükséges a szájmaszk használata, hiszen nem feltétlenül tudják magukról hogy fertőzöttek.

A felelőtlen Facebook-bejegyzésről mi is beszámoltunk.

Történt mindez azok után, hogy hogy pl. Szlovákiában és Csehországban kötelező lett a védőmaszk viselete közterületeken.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább olvasom »