Elütöttek egy őzet Kiszombornál, Makón faág hasadt le

Volt dolga a makói tűzoltóknak hétfőn.

Mint arról beszámoltunk, árokba borult egy személyautó Makó és Maroslele között. A makói hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, egy ember megsérült. 

Hétfőn négy helyen is lehasadt faágak akadályozták a forgalmat megyénkben. Csongrádról, Szegedről és Makóról is érkezett lakossági bejelentés. A városok hivatásos egységei rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentéseket, ennek köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszokon. 

Őzet gázolt egy személyautó hétfőn Kiszombor külterületén. A balesetet követően a makói tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt, a balesetben személyi sérülés nem történt.  

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »