Elvették a futártól az ételt, majd fizetés nélkül bementek

Az egyik makói, ételkiszállítást végző vállalkozás osztotta meg történetét a Makói Csípős szerkesztőségével, névtelenséget kérve. Azért mondták el, hogy más is okuljon belőle, a házhoz szállítást kérő vevők nem csinálhatnak ilyet.

Tegnap rendeltek az Alma utcára ételt, elvették a futártól és egyszerűen nem fizettek, hanem bementek a házba. Ezt követően nem vették fel a telefont. A cég vezetője a segélyhívón rendőri segítséget kért. A járőrök nagy nehezen egy nőt hívtak elő a házból, aki tagadott. Később elárulta, van más is a házban, így őt is előállították. Először tagadtak, de az egyikük megtört és bevallotta, hogy közösen tervelték ki. A két elkövetőt előállították. Annyit mondtak, azért csinálták, mert éhesek voltak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »