Embercsempészés és pénzhamisítás miatt körözték – Apátfalván kapták el

Hiába adta ki magát másnak a körözött férfi, a rendőrök elfogták. Két elfogatóparancs volt érvényben ellene.

Az 55 éves férfit a Szegedi Rendőrkapitányság, valamint a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai közösen fogták el 2021. június 23-án reggel, Apátfalván.

K. Lajos ellen a Kecskeméti Törvényszék embercsempészés, a Zalaegerszegi Törvényszék pénzhamisítás miatt adott ki elfogatóparancsot, továbbá a Szegedi Rendőrkapitányság is körözte szabálysértési eljárásban. A rendőrök a körözött férfit – aki elfogásakor hamis adatokat közölt – a Makói Rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »