Emléktúrát szerveztek Mendei Árpádra emlékezve

Közel ötvenen vettek részt vasárnap a Világ gyalogló Nap alkalmából megtartott Mendei Árpád Emléktúrán – számolt be róla az önkormányzat.

Az emléktúrát közösen szervezte az önkormányzat és a Makói Természetbarát Sportegyesület. A Maros-partról induló túra mintegy 10 km hosszú volt, gyönyörű környezetben. A strandtól indulva érintették a túraösvényt, a csordajárást, a bánya tavakat, majd megérkeztek a Mendei Árpád emlékponthoz.

Mendei Árpád Makó több iskolájához személyesen kötődött diákként, tanárként, igazgatóhelyettesként, illetve igazgatóként. Nemzedékeket irányított a természettudományok megismerése felé, környezettudatos életre, a természet tiszteletére és szeretetére. Makó díszpolgára volt, 2017-ben távozott közülünk.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink