Erdei Etelka Emlékérmet kapott Fábján-Nagy Mária

A járványhelyzet miatt szűk körben, részben online tartották az Ifjú Kutatók versenyt és a pályázat eredményhirdetését a Makói József Attila Gimnáziumban.

Erdei Etelka az ’50-es évektől a ’80-as évek közepéig, 27 évig tanított biológiát a gimnáziumban. Hagyatékából hozta létre az alapítványt az önkormányzat, ami az adó 1%-ából és a tőke kamataiból befolyt összeget osztja ki évente a Gimi esten.

Ez idén rendhagyó módon zajlott. A gimnázium közlése szerint díjat kapott Széll Erika Vanessza (10. C), Bogoly Éva Anna (11. C) és György Luca (11. B), különdíjat Bárdi Kata (11. B) és Oláh Zsófia (12. C)

Az idei tanévben többéves felkészítő munkájáért Erdei Etelka Emlékérmet kapott Fábján-Nagy Mária tanárnő.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »