Erdei Etelka Emlékérmet kapott Fábján-Nagy Mária

A járványhelyzet miatt szűk körben, részben online tartották az Ifjú Kutatók versenyt és a pályázat eredményhirdetését a Makói József Attila Gimnáziumban.

Erdei Etelka az ’50-es évektől a ’80-as évek közepéig, 27 évig tanított biológiát a gimnáziumban. Hagyatékából hozta létre az alapítványt az önkormányzat, ami az adó 1%-ából és a tőke kamataiból befolyt összeget osztja ki évente a Gimi esten.

Ez idén rendhagyó módon zajlott. A gimnázium közlése szerint díjat kapott Széll Erika Vanessza (10. C), Bogoly Éva Anna (11. C) és György Luca (11. B), különdíjat Bárdi Kata (11. B) és Oláh Zsófia (12. C)

Az idei tanévben többéves felkészítő munkájáért Erdei Etelka Emlékérmet kapott Fábján-Nagy Mária tanárnő.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink