Évet értékeltek az apátfalvi polgárőrök

Az Apátfalvi Polgárőr Egyesület a napokban megtartotta az éves közgyűlését, amelyen értékelték a 2023-as évben végzett feladatokat. Az egyesület tagjai 6150 órát töltöttek szolgálatban.

Sókiné Kubinyi Éva elnök elmondta, az egyesület tavaly 1,3 millió forintból gazdálkodott. A befolyt összeg az apátfalvi önkormányzat támogatása és a Csongrád Csanád Vármegyei Polgárőr Szövetség támogatásából tevődött össze.

Polgárdi Róbert őrsparancsnok megköszönte a polgárőrök munkáját. Biztosította az egyesületet a támogatásáról és a szakmai segítségnyújtásáról. Felhívta a figyelmet az egyre jobban elterjedő kiberbűnözés fajtáira. Szekeres Ferenc polgármester szintén megköszönte a polgárőrök tavalyi munkáját.

Batiz István megyei elnök további jó munkát kívánt a polgárőröknek, ami az idei évben sem lesz kevesebb, mint az előző évben, hiszen a választások miatt több megkeresés is várható. Beszélt arról is, hogy a kormánya és az Országos Polgárőr Szövetség a 2024-es év legnagyobb közös környezetvédelmi projektjét indította útjára Mórahalmon. 200 millió forintos kormányzati támogatással az egyesületek szervezetten bekapcsolódnak abba a programba, melynek célja az ország megannyi pontján fellelhető illegális hulladéklerakatok felderítése és felszámolása – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének oldala.

(Fotó: polgárőrség)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »