Faágak szakadtak le Makón és Szegeden

Személyi sérülés nem történt egyik esetben sem.

Letört egy fa ága Makón kedden délelőtt, a lakosok a tűzoltók segítségét kérték. A város hivatásos egysége érkezett a Nagycsillag utcába, rövid idő alatt elvégezték a műszaki mentést. A kora délutáni órákban pedig a Megyeház utcában hasadt a villanyvezetékre egy ág, amelyet a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolítottak el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nagy méretű faágak hasadtak egy lakóház tetejére Szegeden, a József Attila sugárúton. A több méteres magasságban fekvő ágak veszélyt jelentettek a gyalogosokra. A szegedi tűzoltók két egysége érkezett a helyszínre, gépezetes tolólétra segítségével, forgalomkorlátozás mellett távolították el az ágakat. A beavatkozásnak köszönhetően sérülés nem történt, a forgalom biztonságban haladhatott tovább.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: Molnár Krisztina tű. főhadnagy/Csongrád MKI)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink