Farkas Éva: ahogy a kormány, úgy Makó vezetése is segíti a családokat

Makó polgármestere szerint ,,együtt sikerülhet.”

A hétvégén került a makói postaládákba egy négyoldalas tájékoztató, melyben ,,az energiaválsággal kapcsolatos városi intézkedésekről, és a lakosságot érintő változásokról” olvashatunk. Ebből kiderül, 28 millió forintból napelemeket helyeznek a Kálvin és az Erdélyi püspök utcai óvodákra, a Búza utcai bölcsődére és a Tinódi utcai épületre. 45 millió forintból korszerűsítik a Hunyadi és a Deák Ferenc utcai fűtőművek irányítástechnikáját.

Testületi döntés értelmében a rendkívüli települési támogatás keretét 30 millió forintra emelték.

,,Ahogyan Magyarország kormánya elkötelezett abban, hogy megvédje a lakosságot az elszabaduló energiaáraktól, úgy Makó városvezetésének is az most a legfontosabb célja, hogy segítse az itt élő családokat.”

– írta oldalán Farkas Éva Erzsébet.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink