Farkas Éva és családja az önkormányzat nevében kíván áldott karácsonyt

Az elmúlt hétvégén egy borítékban karácsonyi üdvözlőlap került a makóiak postaládájába, melyben Farkas Éva Erzsébet családja kíván áldott karácsonyt és boldog új évet az Önkormányzat nevében.

A borítékon ,,Áldott karácsonyt” felirat olvasható, a feladónál ,,Farkas Éva Erzsébet és családja.” A benne szereplő üdvözlőlapon a polgármester és családja látható egy fotón, mellette a szöveg: ,,Makó Város Önkormányzata nevében áldott, békés karácsonyt és további közös sikereinkben gazdag új esztendőt kívánok Önnek és Szeretteinek! Farkas Éva Erzsébet polgármester”

Mivel itt összefonódik Farkas Éva Erzsébet polgármester, a családja és az önkormányzat, ezért közérdekű adatigényléssel fordultunk az önkormányzathoz. Arra vagyunk kíváncsiak:

  • A polgármester az Önkormányzat nevében üdvözölte a makói lakosokat?
  • Az Önkormányzat fizette a felmerülő költségeket?
  • Ha az előző kérdésre igen a válasz, akkor tördeléssel, nyomtatással, kiszóratással együtt
    összesen mennyibe került ez az Önkormányzatnak?

Ha az adatigénylésünk a hivatal veszélyhelyzettel összefüggő közfeladatainak ellátását veszélyezteti, a válaszadást 45 nappal meghosszabbíthatják, indoklással.

A héten Mucsi Tamás önkormányzati képviselő is közérdekű adatigényléssel fordult az önkormányzathoz szintén ebben a témában.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink