Farkas Éva: Kormányunk jól, gyorsan, helyesen döntött a védekezés során

,,Soha nem volt még olyan vezetése ennek az országnak, amely ennyi támogatást adott volna a családoknak és ennyi segítséget a vállalkozóknak. És ilyen határozottan képviselte a magyar emberek érdekeit az Unióban, a Kárpát-medencében” – írta közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzésében Makó polgármestere.

Farkas Éva Erzsébet arról írt, ,,nehéz, embert próbáló év áll mögöttünk. 2020 a lemondások, veszteségek, a bezárások és az újratervezések éve volt. Mind a személyes, mind a városi közösségi életünkben.”

Úgy véli, ,,a 2020-as év nem volt könnyű a város működtetése, a vállalkozásaink és az önkormányzat életében sem. Az elmúlt években fokozatosan erősödő városi gazdaságunkat, turisztikát, megújuló szolgáltatásainkat, kultúrát, sportot, újraéledő közösségi életünket felemésztette, túszul ejtette az ismeretlen vírus.”

Szerinte ,,az új helyzet sok mindent megmutatott nekünk saját magunkról, közösségünkről, Európáról, az egész világról.”

Meglátása szerint ,,az elmúlt év azt is megmutatta, hogy vannak közöttünk igazi hősök, hétköznapjaink hősei, akikre mindannyian számíthatunk a bajban. Régi nagyjaink is gyakran írtak erről történelmünk során, a régi makai nagyságról.”

,,Kormányunk képes volt jól, gyorsan és helyesen dönteni a vírus elleni védekezés során. Soha nem volt még olyan vezetése ennek az országnak, amely ennyi támogatást adott volna a családoknak és ennyi segítséget a vállalkozóknak. És ilyen határozottan képviselte a magyar emberek érdekeit az Unióban, a Kárpát-medencében. Helyi szinten legfőbb feladatunk az emberi élet mentése, óvása, a járványügyi szabályok betartatása lett, az Operatív Törzs, a helyi és városi szintű Szakmai Stáb iránymutatásai által”

– fogalmazott.

A polgármester írt még az önkormányzat egészségügyi-, gazdasági- és szociális támogatásairól; a következő beruházásokról – a teljes gondolatmenetet itt lehet elolvasni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink