Farkas Éva: Kormányunk jól, gyorsan, helyesen döntött a védekezés során

,,Soha nem volt még olyan vezetése ennek az országnak, amely ennyi támogatást adott volna a családoknak és ennyi segítséget a vállalkozóknak. És ilyen határozottan képviselte a magyar emberek érdekeit az Unióban, a Kárpát-medencében” – írta közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzésében Makó polgármestere.

Farkas Éva Erzsébet arról írt, ,,nehéz, embert próbáló év áll mögöttünk. 2020 a lemondások, veszteségek, a bezárások és az újratervezések éve volt. Mind a személyes, mind a városi közösségi életünkben.”

Úgy véli, ,,a 2020-as év nem volt könnyű a város működtetése, a vállalkozásaink és az önkormányzat életében sem. Az elmúlt években fokozatosan erősödő városi gazdaságunkat, turisztikát, megújuló szolgáltatásainkat, kultúrát, sportot, újraéledő közösségi életünket felemésztette, túszul ejtette az ismeretlen vírus.”

Szerinte ,,az új helyzet sok mindent megmutatott nekünk saját magunkról, közösségünkről, Európáról, az egész világról.”

Meglátása szerint ,,az elmúlt év azt is megmutatta, hogy vannak közöttünk igazi hősök, hétköznapjaink hősei, akikre mindannyian számíthatunk a bajban. Régi nagyjaink is gyakran írtak erről történelmünk során, a régi makai nagyságról.”

,,Kormányunk képes volt jól, gyorsan és helyesen dönteni a vírus elleni védekezés során. Soha nem volt még olyan vezetése ennek az országnak, amely ennyi támogatást adott volna a családoknak és ennyi segítséget a vállalkozóknak. És ilyen határozottan képviselte a magyar emberek érdekeit az Unióban, a Kárpát-medencében. Helyi szinten legfőbb feladatunk az emberi élet mentése, óvása, a járványügyi szabályok betartatása lett, az Operatív Törzs, a helyi és városi szintű Szakmai Stáb iránymutatásai által”

– fogalmazott.

A polgármester írt még az önkormányzat egészségügyi-, gazdasági- és szociális támogatásairól; a következő beruházásokról – a teljes gondolatmenetet itt lehet elolvasni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📷 Elballagtak a kerisek

A középiskola olyan, mint az autóversenyzés. Rengeteg háttérmunkás dolgozik a sikerért, de a nagy eseményen a végső eredmény annak a kezében van, aki a volán mögött ül – fogalmazott Papós András, a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium megbízott igazgatója az iskola szombat délelőtti ballagásán.

Tovább »

Ez áll az Európai Bizottság jogállamiságról szóló levelében

A 444.hu állítása szerint birtkokukba jutott a feltételességi mechanizmus elindításáról szóló levél, amelyben az Európai Bizottság (EB) 50 oldalon keresztül fejti ki, hogy a magyar államot pénzvesztéssel fenyegető eljárás több mint tíz éve megoldatlan problémák miatt indult, és hogy miért látják bizonyítottnak a pénzvesztést és a jogállamiság sérelmét Magyarországon.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

📷 Elballagtak a kerisek

A középiskola olyan, mint az autóversenyzés. Rengeteg háttérmunkás dolgozik a sikerért, de a nagy eseményen a végső eredmény annak a kezében van, aki a volán mögött ül – fogalmazott Papós András, a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium megbízott igazgatója az iskola szombat délelőtti ballagásán.

Tovább olvasom »

Makói, nagylaki, kiszombori rendőr kapott elismerést

A Rendőrség napja alkalmából a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is elismerésben részesült. Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány a 2022. április 29-én, Szegeden rendezett ünnepségen az országos elismerésekhez is gratulált.

Tovább olvasom »