📺 Farkas Éva segítsége sem volt elég, az ellenzék jelöltje 56%-ot kapott és nyert Dunaújvárosban

Kálló Gergely, az ellenzéki pártok közös jelöltje győzött a Fejér megye 4. választókerületében rendezett időközi országgyűlési választáson vasárnap. 98%-os feldolgozottságnál a szavazatok 56%-át kapta, a Fidesz által támogatott független jelölt, Molnár Tibor 37%-ot. Mint arról beszámoltunk: értesüléseink szerint a telefonos kampányban Makó fideszes polgármestere, Farkas Éva Erzsébet is részt vett, Molnár támogatására kérte az ott élőket.

Mint ismert, a választást azért kellett kiírni, mert az őszi helyhatósági választáson polgármesterré választott jobbikos Pintér Tamás összeférhetetlenség miatt lemondott egyéni képviselői mandátumáról. A választáson az ellenzék közös jelöltje a jobbikos Kálló Gergely lett, a kormánypártok viszont nem állítottak ki saját jelöltet, hosszas huzavona után végül Iváncsa polgármestere mögé álltak be.

Harmadik helyen Dr. Sürü Renáta (független) végzett 2,93%-al, negyediken Árgyelán János (Mi Hazánk) 2,23%-ot kapva. Medveczki Zoltán (Zöldek) és Borbély József (Tempo Párt) 1% alatt végzett.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább olvasom »