Farkas Éváék 6 éve próbálták megalázni Rója Istvánt a testületi ülésen

Az általa igazgatott gimnáziumot nem találták elég innovatívnak a város vezetői és olyanokat kértek rajta számon, amikre nincs is ráhatása. Mindezek 2017. április 26-án történtek.

,,Rutinszerű, megfáradt pályázót 5 évre kinevezni, megfontolandó dolog; hol van az innováció a pályázatból; ha ez egy tényleg jó iskolának számít a városban, akkor miért mennek el Szegedre tanulni a fiatalok; miért kell középfokú vizsga miatt különórára elmennie a diákoknak; az egykori gimisek miért nem jönnek vissza dolgozni a városba” – ilyenekkel támadták a József Attila Gimnázium akkori igazgatójának pályázatát a város fideszes képviselői.

A makóiak később tüntettek Rója mellett, ám az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatási államtitkára, Palkovics László érvénytelennek nyilvánította a pályázatát. 2017 augusztusában Botka László, még az MSZP miniszterelnök-jelöltjeként jelentette be Makón, hogy Rója István indul a Csongrád megyei négyes választókerületben. A választás eredményét ismerjük – Rója akkor visszament tanítani.

A botrányos testületi ülés felvétele a Makói VTV szerint elveszett, egy kedves olvasónknak köszönhetően viszont megmaradt az utókornak és itt újranézhető:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Zajlik a makói szakrendelő felújítása

Uniós támogatással, csaknem 300 millió forintból korszerűsítik a járóbeteg-szakellátást a makói és a hódmezővásárhelyi kórházban – tájékoztatta a Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ az MTI-t.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zajlik a makói szakrendelő felújítása

Uniós támogatással, csaknem 300 millió forintból korszerűsítik a járóbeteg-szakellátást a makói és a hódmezővásárhelyi kórházban – tájékoztatta a Hódmezővásárhelyi-Makói Egészségügyi Ellátó Központ az MTI-t.

Tovább olvasom »