Fél méterrel szélesebb lesz a Maros-partra vezető út

750 méter hosszan, a töltéstől a Lombkorona sétányig 50-60 centiméterrel kiszélesítjük az útszakaszt, beton alap, teherhordó réteg és meleg aszfalt réteg felhasználásával – közölte Makó polgármestere a héten.

Az önkormányzat 57 millió forintot fordít belterületi utak felújítására, fejlesztésére, ennek része a Maros-parti út szélesítése is – derül ki Farkas Éva tájékoztatásából. Azt írja: bizonyára sokan tapasztalhatták – és talán többen bosszankodtak is miatta – a Maros partra autózva az út szűkösségét, különösen akkor, ha a szembe jövő forgalom miatt lehúzódni voltak kénytelenek. Az út a turisták és a helyiek is által is sűrűn használt, ezért indokolt a szélesítése.

A munkákat csütörtökön kezdték, a kivitelező a Borci Trans Kft.

A polgármester Facebook oldalára kerültek fel képek a munkálatok megkezdéséről. Az egyik egészen furcsán néz ki, szinte odaálltak pózolni a munkások mellé:

Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »