Felajánlották borravalójukat az M43-as Szent Gellért pihenőhely dolgozói

Egy év alatt összegyűjtött borravalójukat, kereken 150 ezer forintot ajánlottak fel az Angyalsóhaj Alapítványnak az M43-as autópályán található, Szent Gellért pihenőhely dolgozói – adta hírül a héten a Farkas Éva Erzsébet polgármester férjéhez köthető alapítvány.

Az alapítvány a Makói Nagycsaládosok Egyesületéhez fordult, hogy biztosan olyan helyre kerüljön a felajánlás, ahol nagy szükség van rá. Asztalosné Gazsy Veronika, az egyesület elnöke két családot ajánlott: Fekete Katalint, aki egyedülállóként 4 gyermeket nevel, illetve Görbe Beátát és családját, ahol 6 apróságról gondoskodnak.

A két családot egyenként 75 ezer forintos, tartós élelmiszereket tartalmazó csomaggal lepték meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Több ezren tüntettek a pedagógusok mellett és az oktatásért

Tüntetést szervezett több pedagógusszervezet szombat délután öt órára a Klebelsberg Központ Bajcsy-Zsilinszky úti épülete elé. A november 30-i elbocsájtások ellen tiltakoznak: három budapesti gimnáziumból nyolc tanárt rúgtak ki azonnali hatállyal. A szervezők szerint több ezren lehettek az eseményen – írja az Euronews.

Tovább »

A földhivatalokban is szünetel majd az ügyintézés

A legtöbb állami ügyfélszolgálathoz hasonlóan az ingatlanügyi hatóságoknál is szünetel december 22. és január 9. között az ügyintézés. Az ez idő alatt beérkezett kérelmeket a földhivatalok január 9-én dolgozzák fel, ezért az ügyfélszolgálatok legkorábban január 10-én nyitnak ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »