Felemásra sikerültek az útfelújítások Makón

Van felújítás, meg nincs is: az Aradi utcai kátyúzás után talán még zötyögősebb az út, mint előtte; a Hédervári utca pedig hiába van kiszélesítve, ha a folytatásában, a Verebes utcában nincs megcsinálva a Kelemen Lászlóig.

A mélyebb kátyúk eltűntek, helyettük kisebb kiemelkedések lettek az Aradi utcán a felújítást követően. A Magyar Közút május elején kezdte javítani a 43-as főút városi szakaszán belül ezt az 1 kilométeres részt.

A Fidesz-barát médiumoknak tartott sajtótájékoztatón még büszkén nyilatkoztak a város vezetői a felújításról, azonban néhány napja Mágori András, fideszes képviselő egy bejegyzésnél elismerte, hogy ezt nem nevezné felújításnak, mert sokak szerint rosszabb lett:

A Batthyányi utcai keresztezéstől kezdődően a Hédervári utca forgalmasnak számít, annak ellenére, hogy elég szűk: rögtön a legelején van a szociális otthon, majd a másik oldalon a város egyik legnagyobb temetője, a református ótemető következik. Ezeken túlmenően ez az út elvezet Gerizdes városrészig. Éppen ezért érthetetlen, hogy miért csak a temetőig készült el az út, hiszen a forgalom ugyanakkora, de a szélesítés nem történt meg a Kelemen László utcáig, Gerizdes ,,főutcájáig.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink