📺 Felgyújtotta magát egy idős férfi Aradon

A döbbenetes esetről a pressalert.ro egy térfigyelő kamera felvételét is közzétette.

A felvételen látható, ahogy a férfi a Radnai úton a sínek mellé sétál, magára önt valamit, majd felgyújtja magát. Ezután több autós is megállt, odarohant a férfihez és poroltóval kezdték oltani.

A Maszol cikke szerint a 73 éves férfit a kiérkező mentősök elsősegélyben részesítették, majd kórházba szállították. Elmondásuk szerinttestének nyolcvan százalékán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Arról egyelőre semmit nem tudni, hogy mi lehetett az idős férfi indítéka, a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink