Felhalmozódott a szemét az ünnepek alatt a Pepco mögött, a szél pedig tette a dolgát

Borzasztó képet mutatott Hódmezővásárhelyen a Hódtó úti Tesco áruház mögötti terület az ünnepek környékén. Gyöngyösi Ferenc önkormányzati képviselő (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért) levelet írt az illetékeseknek. A Tesco azt ígérte, hogy rendszeresen ellenőrzik a problémás részt és jelzik a bérlőnek, a Pepconak, ha nem megfelelő a hulladékkezelés.

Aggasztó számomra hogy egyesek milyen felelőtlenül és hanyagul állnak a hulladékkezeléshez. Tudom, hogy most az ünnepek miatt a felhalmozódott hulladék is több, illetve a szállítás sem a megszokott rendben megy, de hiszem azt, hogy ennek mégsem így kellene kinézni. Ma reggel kimentem, hogy az áruház mögötti park részen összeszedjem a barátaimmal a szél által szétfújt szemetet, de valaki már megelőzött ebben.

– írta közösségi oldalán a képviselő december 26-án.

Másnap levelet írt a Tesconak, ő adja bérbe a Pepconak az üzlethelyiséget. Az erre érkezett választ tegnap közölte Gyöngyösi. Lévai Norbert Áruházvezető azt írta: ,,jelenleg az áruházi ügyeletes vezető és én rendszeresen ellenőrizzük a hulladékkezelési szabályok betartását és amennyiben problémát észlelünk, azt jelezzük a bérlő felé. Bízom abban, hogy rövid időn belül megoldódik a probléma, és a lakosokat nem érik további kellemetlenségek.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Zajvédő fal épül Makó központjában

4,8 millió forint + áfáért több méter hosszan egy falat épít a makói önkormányzat egy ház kerítése mellé a Hollósy Kornélia utcai parkolóban. Zajvédő fal lesz, akárcsak egy autópálya mellett.

Tovább »

Bilincsben vitték el az apátfalvi roma önkormányzat korábbi alelnökét

Mint arról beszámoltunk, egy társaság petrezselyemmel és fokhagymával csalta az áfát. A NAV videót tett közzé az érintettek elfogásáról. A felvételen látható egyik férfi K.T., aki az apátfalvi roma önkormányzat alelnöke volt, a Fidesz támogatását élvezte a 2019-es választáson, de információink szerint jó ideje már nem nemzetségi képviselő.

Tovább »

Fideszes polgármester: Majd a Fidesz-központ megmondja, hogy a kellemetlen kérdésekre mit kell mondani

Tegnap tartotta tisztújító kongresszusát a Fidesz, ahol természetesen Orbán Viktort választották meg a párt elnökének. A tisztújítás során a hazai sajtó több kormánypárti politikust is kérdezett. A XVI. kerület kormánypárti polgármestere, Kovács Péter például meglepően őszinte nyilatkozatot adott, amelyet a 444 szúrt ki.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink