Fidelitas alakult Hódmezővásárhelyen

Talán még a fiatalok sem tudják, hogy mire vállalkoztak a Fidesz ifjúsági tagozatának létrehozásával. Elég csak arra gondolni, hogy a fideszes képviselőket, felnőtt embereket milyen nevetséges helyzetekbe kényszerítették a kommunikációs iránymutatással.

Tegnap megalapitottuk a Fidelitas Hódmezővásárhelyi csoportját. Gratulálok Kotormán Viktor Elnöknek, illetve Fátyol József, valamint Földesi Benedek alelnököknek

– számolt be róla közösségi oldalán Korponyai Ernő, a Fidelitas Csongrád megyei elnöke. Ő egyébként a szegedi közgyűlés tagja, kompenzációs listáról jutott be.

Legutóbb 2019 októberében hallhattuk a nevét, akkor a bíróság jogerősen kimondta: a szegedi Fidelitasosoknak fejenként egymillió forint sérelemdíjat kell fizetniük Kalmár Gábor kabinetvezetőnek, Mózes Ervin volt címzetes főjegyzőnek és Solymos László volt alpolgármesternek, valamint 70 ezer példányban szórólapot kell eljuttatniuk minden szegedi háztartásba arról, hogy hazudtak.

Korábban már működött Fidelitas Hódmezővásárhelyen, legalábbis a Facebook tanúsága szerint. 2013. március 1-én létrehoztak egy ,,Fidelitas Hódmezővásárhely” nevű oldalt, van rajta 183 kedvelés, viszont az egyetlen és utolsó nyilvános bejegyzésük egy 2014. augusztus 21-i profilkép csere.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Ha az ember igazán él, akkor nagyot mer, nagyokat bukik, és a bukásokon, poklokon, tisztítótüzeken át azért eljut az üdvösségig.”

Tovább »

Zajvédő fal épül Makó központjában

4,8 millió forint + áfáért több méter hosszan egy falat épít a makói önkormányzat egy ház kerítése mellé a Hollósy Kornélia utcai parkolóban. Zajvédő fal lesz, akárcsak egy autópálya mellett.

Tovább »

Bilincsben vitték el az apátfalvi roma önkormányzat korábbi alelnökét

Mint arról beszámoltunk, egy társaság petrezselyemmel és fokhagymával csalta az áfát. A NAV videót tett közzé az érintettek elfogásáról. A felvételen látható egyik férfi K.T., aki az apátfalvi roma önkormányzat alelnöke volt, a Fidesz támogatását élvezte a 2019-es választáson, de információink szerint jó ideje már nem nemzetségi képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink