📺 Fideszes képviselő: ha több pénz lenne rá, még több bumbi lenne a városban

A legutóbbi testületi ülésen szóba került a csipkesor és persze a balesetveszélyes elválasztók. Toldi János szerint, ha több anyagi forrása lenne a városnak, még többet raknának ki.

Ha gazdagabbak lennénk, a város gazdagabb lenne, akkor még több ilyen bumbit helyeznénk el

– fogalmazott a fideszes képviselő. Példaként felhozta, hogy ilyeneket használnak a villamos síneknél és hogy a Kálvin utcai rendelőnél is ilyenek voltak. Hozzátette, hogy nem rutinból kell közlekedni.

Mint arról a mai napon beszámoltunk, a küllő és a villa közé szorult egy kerékpáros lába a Széchenyi téren. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelem nem közölte, de feltehetőleg egy ilyen betonbumbin eshetett el az idős asszony.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »