📺 Fideszes képviselő: ha több pénz lenne rá, még több bumbi lenne a városban

A legutóbbi testületi ülésen szóba került a csipkesor és persze a balesetveszélyes elválasztók. Toldi János szerint, ha több anyagi forrása lenne a városnak, még többet raknának ki.

Ha gazdagabbak lennénk, a város gazdagabb lenne, akkor még több ilyen bumbit helyeznénk el

– fogalmazott a fideszes képviselő. Példaként felhozta, hogy ilyeneket használnak a villamos síneknél és hogy a Kálvin utcai rendelőnél is ilyenek voltak. Hozzátette, hogy nem rutinból kell közlekedni.

Mint arról a mai napon beszámoltunk, a küllő és a villa közé szorult egy kerékpáros lába a Széchenyi téren. A Csongrád Megyei Katasztrófavédelem nem közölte, de feltehetőleg egy ilyen betonbumbin eshetett el az idős asszony.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Dunai Tamás, Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Korábbi helyettes államtitkár: a makói palagáz kitermelése műszaki akadályt képez

A geológiai és műszaki kockázatok mellett egész egyszerűen nem létezik jelenleg olyan sikeresen és eredményesen alkalmazható technológiai, ami a makói árokban tapasztalt rendkívül magas nyomás és a még rendkívülibb hőmérséklet mellett képes megvalósítani a kitermeléshez szükséges hidraulikus rétegrepesztést – fejtette ki oldalán Holoda Attila, aki 2010-2014 között energetikáért felelős helyettes államtitkár volt.

Tovább olvasom »