Folytatódott a környezet rendbetétele Hódmezővásárhelyen

Dr. Berényi Károly alpolgármester Vigh Bélával, a Tiszta Vásárhelyért Egyesület elnökével szánt rá egy napot, hogy ápolja, szépítse a környezetet. Míg ők szombaton a Károlyi utcában és Susán városrészben dolgoztak, addig mások Gyöngyösi Ferenc képviselővel a Téglagyári tanösvénynél szorgoskodtak.

Két hete már eldöntöttük Vigh Bélával a Tiszta Vásárhelyért Egyesület elnökével, hogy egy napot minden hónapban rászánunk lakóhelyünk, városi környezetünk szépítésére, ápolására. Mindketten elkötelezetten valljuk, hogy a környezetünkért mindannyian felelősek vagyunk, és különösen fontos a példamutatás, kiemelten az ismert embereknek, városvezetőknek. Nem csak a környezetvédők és városszépítők lelkiismeretünkre ható szép szavait szeretnénk ismételgetni. Inkább megfogjuk a fűkaszát, gereblyét, metszőollót, és próbálunk példával elől járni

– fogalmazott bejegyzésében Berényi.

Először munkahelyénél, a Jókai Patika melletti Orvosi Rendelő előtt, a parkoló körül tették rendbe a terepet. Utána választói körzetébe mentek a Kistöltés utcába. Ott a volt Táltos Iskola előtti zöld terület hozták rendbe. Gyorsan befejezték az iskola előtti fűnyírást és a közeli két buszmegálló gaztalanítását és mentek tovább a Klauzál utcára. Ott még két buszmegállót takarítottak ki.

Egy másik csoport nagyjából 40 fővel tevékenykedett a Téglagyári tanösvény ápolásán.

Az ösvényt mulccsal töltöttük fel, levágtuk a letört faágakat az ösvény felett, és nagy területen vágtunk füvet is.

számolt be róla Gyöngyösi Ferenc.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink