Fontos, hogy a kötelező védőoltások most se maradjanak el

A gyermekorvosi munka legfontosabb feladata most az alapellátásban, hogy a kötelező védőoltások ne maradjanak el – hívja fel a figyelmet Dr. Berényi Károly gyermekorvos, Hódmezővásárhely alpolgármestere (Mindenki Magyarországa-Tiszta Vásárhelyért.)

Részletes kikérdezés után hozhatja az egyik szülő, maszkban gyermekét a rendelőbe, ahol beteget hetek óta nem fogadtak. A betegrendelés, tanácsadás, receptírás telefonon, az ESZT-n keresztül, Messengeren, Facebookon folyik a védett korban lévő gyermekorvos, asszisztense és egy önkéntes orvosjelölt segítségével – közölte Dr. Berényi Károly.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »