Garázdaság miatt felelhet az ittas férfi, aki inzultált egy buszsofőrt Makón

Egy szegedi férfi szóban inzultált egy buszsofőrt Makón. A rendőrök előállították.

A rendőrségre 2020. május 16-án este érkezett bejelentés, mely szerit egy ittas férfi a Szeged és Makó között közlekedő buszon agresszívan lépett fel a buszvezetővel szemben. A férfit a makói buszállomáson egy polgárőr és a busztársaság egyik alkalmazottja fékezte meg, a rendőrök kiérkezésekor is ők tartották kordában a dühkitöréseit.

A férfi előállítását követően elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók az ügyet vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek, az elkövetőnek garázdaság vétség elkövetése miatt kell felelnie.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Makói Idősek Otthonában járt a Hanki-Ker Mikulása

A Csongrád-Csanád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonába az idősek által már hosszú-hosszú évek óta nem látott vendég érkezett egy helyi vállalkozás, a Hanki-Ker Kft. kezdeményezésének köszönhetően – számolt be róla Botlik Anita.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink