Gyöngyösi Márton: ,,bár a csekken a Fidesz neve áll, a pénzt a magyarok tárcájából veszik ki”

A Jobbik EP-képviselője, Gyöngyösi Márton szerint Orbán Viktor rendszere megbukott az Európai Parlament előtt, amikor nem csak a Parlament kétharmada, de még saját pártcsaládjuk, az Európai Néppárt is ellenük fordult.

Gyöngyösi közösségi oldalán értékelte a szavazást, ahol az Európai Parlament kétharmada úgy élte meg: rossz állapotban van a jogállamiság Magyarországon és Lengyelországban. Felhívja rá a figyelmet, hogy a kormánypropagandával ellentétben mindez nem a migrációs, vagy a családpolitika miatt történt.

Számos európai országban van kormányon konzervatív párt, és senki sem támadja őket emiatt. A Fidesz-kormány ellen azért lépnek föl Európában, mert a német, francia, vagy éppen osztrák politikusok érthető módon nem szeretnének amiatt magyarázkodni saját polgáraik előtt, hogy az adójuk miért Mészáros Lőrinc zsebében landolt. Európa most elmondta a véleményét Orbán tolvajpolitikájáról.

– fogalmazott a képviselő.

Szerinte ,,a rossz hír az, hogy bár a csekken a Fidesz neve áll, a pénzt a magyarok tárcájából veszik ki”.

A magyar gazdaságot már most is az uniós források tartják életben, ha pedig a kormány korrupciója miatt ezeket megvonják (mert tolvajokat pénzelni senki sem szeret), annak az ország látja majd kárát. Ha ugyanis Orbán strómanjai nem lophatnak az uniós pénzekből, elveszik majd a kisembertől.

– tette hozzá.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Téli üzemmódban a Magyar Közút

Minden év november 10. napjától téli üzemmódra vált a Magyar Közút Nonprofit Zrt., ez az idei évben sincs másként. Így országosan 19 megyei igazgatóságán, 95 mérnökségén és a központi irányításban is 0-24 órás szolgálatra állnak át a szakemberek. A következő hónapokban mintegy 3700-an dolgoznak váltott, 12 órás műszakokban a szükséges téli útüzemeltetési feladatok ellátásán, koordinációján – közölte a társaság a héten.

Tovább olvasom »