Gyorshajtókkal szemben intézkedtek Csongrád megyében

A Csongrád megyei rendőrök több gyorshajtót is bemértek a hosszú hétvégén, de a szabálytalan járművezetők közül kiemelkedik az az autós, aki a megengedett 90 km/óra helyett a duplájával hajtott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya rendszeresen hajt végre ellenőrzést a balesetek megelőzése érdekében. A napokban sebességmérést végeztek az 55-ös és 47-es számú főutakon. Ennek során több gépjárművezetővel szemben intézkedtek, közülük néhányan jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. Volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 180 km/órával hajtott, de több jármű sebessége is meghaladta a 140 km/órát. A sofőrökkel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink