Gyulai rendőrök fogtak el egy nőt, akit a makóiak kerestek

Testi sértés és elfogások miatt intézkedtek csütörtökön a Békés megyei rendőrök.

A volt élettársát bántalmazta egy férfi 2024. február 29-én 19 óra 30 perc körül Kétegyházán. Vitatkoztak, majd a férfi arcon fejelte a nőt, súlyos sérülést okozott neki. A Gyulai Rendőrkapitányság testi sértés bűntett gyanúja miatt eljárást indított ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2024. február 29-én elfogtak egy nőt, akit a Makói Rendőrkapitányság lopás miatt keresett. A nőt előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Ugyanezen a napon szintén a gyulai rendőrök elfogtak és előállítottak egy román állampolgárságú férfit, akit a Békéscsabai Járásbíróság, a Gyulai Járásbíróság és Gyulai Járási Ügyészség is kiutasított Magyarország területéről. Mivel a férfi jogellenesen tartózkodott az országban, a rendőrök a Szegedre, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóságra vitték – közölte a police.hu pénteken.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink