Ha mandátumot szerez, a Jobbik-frakcióba ül be Demeter Márta

Az LMP politikusa úgy döntött, amennyiben 2022-ben újra képviselői mandátumot szerez, úgy munkáját a Jobbik-frakcióban folytatja.

,,Márta személyében az ellenzék már most is egy nagyon értékes képviselővel rendelkezik, aki megalkuvást nem tűrően harcol az Orbán-rezsim ellen. Megtisztelő, ha a rezsim bukását követően a Jobbik-frakció tagjaként, de minden kormányváltó erővel szövetségben közösen dolgozhatunk majd vele az ország újjáépítésén is”

– írta közösségi oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje vasárnap.

Bár még az ellenzéki előválasztás hivatalos oldalán nem szerepel Demeter Márta regisztrációja, a döntést az LMP-politikusa is megerősítette közösségi oldalán. 

„Sokan kérdeztek az elmúlt években, amikor a többi ellenzéki politikushoz hasonlóan engem is rendre támadott a fideszes propagandagépezet, hogy miért csinálom, mi az, ami erőt ad a politikusi munkához. Minden alkalom, amikor a változást akaró emberekkel találkozom, az ő történeteik, egy jobb élet iránti vágyuk megerősít abban engem, hogy végig kell menni az úton: le kell váltani Orbán végtelenül korrupt és az embereket elszegényítő rendszerét. Erre szövetkeztek az ellenzéki pártok, és mindenki azon dolgozik, hogy erejéhez, tehetségéhez mérten mindent megtegyen, hogy sikerre vigyük a változást 2022-ben. Én ma úgy látom, hogy személyesen a legtöbbet akkor tudom tenni a kormányváltásért és az Orbán-rezsim lebontásáért, ha jövőre az ellenzék legharcosabb politikusa, Jakab Péter vezette Jobbik frakciójában folytathatom a munkámat, ha a választóktól újabb mandátumra kapok bizalmat. A Jobbikkal eddig is kiváló volt az együttműködésünk, és jól eső érzés az a politikai és emberi támogatás, amit tőlük eddigi munkám során kaptam”

– írta Demeter Márta. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve hunyt el Ferenczi Sándor orvos, pszichoanalitikus, a magyar pszichoanalitikai iskola megteremtője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink