Hamis volt az alvázszám Kiszombornál

[ad 1]
Egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy román állampolgárral szemben.

A férfi egy francia hatósági jelzésű, Volkswagen gyártmányú gépkocsi vezetőjeként jelentkezett kilépésre a Kiszombor Közúti Határátkelőhelyen 2016. március 1-jén, 12 óra 30 perc körüli időben. A jármű ellenőrzése során megállapították, hogy a román állampolgár által átadott forgalmi engedélybe bejegyzett, illetve a gépjárműben található alvázszám nem egyezik, valamint a személyautón lévő hatósági jelzést nem a gépkocsira adták ki. A rendőrök a forgalmi rendszámot és a hatósági engedélyt lefoglalták.

A 41 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. Ellene egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(Police.hu)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább olvasom »