Hárman kaptak Hódmezővásárhely Egészségügyéért kitüntetést

2020. július 1-én, a magyar egészségügy napján Hódmezővásárhely Egészségügyéért elismerésben részesült Dr. Almási Györgyike Mária, Dr. Sebők Mária és Dr. Kozma János.

Az elismerést a vásárhelyi közgyűlés alapította. A rendelet értelmében azon személyek részére adható, akik Hódmezővásárhely egészségügyében legalább 25 évet szolgáltak, akik erkölcsi tisztességgel, emberi megbecsüléssel rendelkeznek és a szakmájukban kimagasló teljesítményt értek el. A kitüntetett egy bronzból készült plakettet kap, amelyet Semmelweis Ignác portréja díszít, jelen esetben ez Kotormán László szobrászművész alkotómunkáját dicséri.

Ma három olyan vásárhelyi orvos részesül kitüntetésben, akik valamennyien nem csak a gyógyításban, hanem emberségben is élenjártak és példát mutattak. A város közössége tiszteli, megbecsüli és elismeri munkájukat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink