Három makói sakkozót is meghívtak a Magyar K.O. bajnokságra

Három makói sakkozónk is meghívást kapott a Magyar Bajnokság kieséses rendszerű versenyére, ahol hazánk legkiválóbb nagymesterei és nemzetközi mesterei ülhettek asztalhoz – tájékoztatta oldalunk Horváth Zsolt, a Duocor-Makói SVSE sakk szakosztályának ügyvezető elnöke.

A verseny Budapesten volt 2019. december 4-22. között. 24 férfi és 12 nő ült asztalhoz. Nőknél Juhász Barbara női nemzetközi mesternek egy hajszálon múlott, hogy nem sikerült bejutni a legjobb négy közé.

Férfiaknál Csonka Balázs nemzetközi mester élete első meghívásának tett eleget, sajnálatosan a selejtező körben búcsúzott. A képen látható Mihók Olivér nemzetközi nagymester a sötét bábukat vezetve eredményesen zárta a selejtezőt, viszont a következő fordulóban kapitulált.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Hangszer adományokkal segítik a gyermekeket

A Zenedoktorok jótékony csapata nem csak gyerekeknek, nem csak betegeknek segít, fő eszközként a zene jótékony erejéből merítve. Kórházakban folyó tevékenységekhez a lakosság segítségét kérik, olyan megunt, de még jó állapotú hangszerek és zenei eszközök felajánlását várják, amelyekkel sikeresebb lehet a jótékonysági működés – közölte a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Száznegyven megkezdett tanév, 140 cseresznyefa

A Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolában a száznegyvenedik tanévet kezdték meg szeptemberben. Ennek alkalmából ugyanennyi csemetét ültetnek el különböző intézményeknél. Ennek első állomása szerdán volt Maroslelén, a helyi iskola és óvoda udvarán.

Tovább olvasom »