Három nő támadt egy anyára és lányára Makón

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal a három nővel szemben, akik ismerősükre és annak gyerekére támadtak 2021 tavaszán, Makón.

A vádirat szerint a vádlottak 2021. május 29-én, vélt sérelmük miatt szóváltásba keveredtek a sértettel és akkor 11 éves lányával rokonuk házánál. Trágár kifejezéssekkel szidalmazták, agyonütéssel fenyegették, valamint le is köpték a sértetteket. Egy asztalt is feléjük rúgtak, valamint székekkel dobálták őket. Egyikük felkapott egy kerámia bögrét és a kislány felé hajította, akit egy jelenlévő személy húzott el a repülő tárgy elől.

A sértettek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, azonban a bögre súlyos fejsérülést is okozhatott volna, ha a sértettet nem húzzák el idejében a dobás irányából.

A járási ügyészség a vádlottakat a sértettek számához igazodó, társtettességben elkövetett testi sértéssel valamint zaklatással vádolja. A vádlottak bűnösségéről a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink