Három óra is volt a várakozás Csanádpalotánál

A hosszú hétvégén mintegy negyed millió utazó használta a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyeket, akik 80 ezer járművel lépték át az országhatárt – közölte a police.hu kedden.

Volt olyan időszak, amikor a várakozási idő Csanádpalotán és Röszkén két és három óra között volt.

Húsvét hétfőn a Csanádpalota autópálya határátkelőt használók száma megközelítette a 23 ezret, legtöbben azonban Röszke autópálya határátkelőhelyet vették igénybe szintén ugyan ezen a napon ahol, több mint 30 ezer utas jelentkezett átlépésre.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a szerb és a román társszervekkel együttműködve az átkelőhelyeket szükség szerint teljes kapacitáson működtette.

(Fotó: illusztráció/hirmondo.ro)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

📺 Varga Ferenc: Nonszensz, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus

“Láthatjuk, hogy a kormány folyamatosan azzal hakzinik, hogy majd a következő három évben 10-10 százalékkal megemeli a bérüket. De azt gondolom, hogy nonszensz az, nem lenézve a szakmát, hogy egy kukásautón dolgozó sokkal többet keres, mint egy kezdő pedagógus, aki a jövő nemzedékét neveli gyakorlatilag” – mondta Varga Ferenc, a Jobbik országgyűlési képviselője az N1TV Képviselő vágta című műsorában.

Tovább olvasom »