📺 📷 Három osztály 53 diákja kapott szalagot

Péntek este a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola tartotta szalagavató bálját.

Kovács Tibor igazgató szerint egy ünnepen más előírások érvényesülnek, mint hétköznap. Kilépünk a napi rutinból, megindult lelkiállapotban mozgunk a báli közegben. Arra figyelmeztetett, a varázslatos milliőn próbáljunk azok maradni, akik egyébként vagyunk.

Köszöntőjében ismerette a bál szereplőit. Vannak az ünnepeltek, a végzősök. Ünnepelni közösségben jó, nem vidám egyedül megélni az ünnepi pillanatokat. Ezért szereplők a szülők is, akik számára nem csak 18 éves bálozók a végzősök, hanem a gyermekük. A pedagógusok is szereplők, akik csak négy évig voltak jelen az életükben, de Kovács Tibor bízik benne, ez maradandó emlék marad számukra. Jelen vannak a féltve őrzött titkokat tudó barátok, barátnők is. Ők minannyian önzetlenül, felelősségteljesen álltak a végzősök mellett.

Az igazgató felhívta rá a figyelmet, hogy már csak néhány hónap van hátra a jugyus évekből. Rendkívül fontos időszak következik, ami döntően meghatározza a fiatalok további sorsát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »