Három osztály ötven végzősét köszöntötték

A Hagymaházban tartotta szalagavató ünnepségét szombaton a Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola. Műsort az iskola diákjai adtak.

Életünk döntések sorozata, egy-egy kérdésre, kihívásra adunk választ, ezek visznek előre az úton. Életünk első szakaszában nem a mi döntéseink jutnak érvényre, hanem szüleinké. A folyamat végén önálló személyiségek leszünk, döntéseinket mi hozzuk. Döntés volt az is, hogy általános iskola után tanulmányaikat a Galamb iskolában folytatják – fogalmazott köszöntőjében Horváth Zoltán. Az igazgató bízik benne, ez egy jó döntés volt és ezt igazolják majd a következő évek.

Horváth Zoltán kifejtette, a szalagavató ünnepség a tanulmányok egy szakaszát lezáró eseménysorozat kezdete. Ezt követi a ballagás, érettségi, szakmai vizsgák sora. A bizonyítvány nem csak azt jelzi, az egyes tárgyakból a vizsga napján mennyire voltak felkészültek, hanem azt is, munkavállalásra, életre kész felnőttek lettek.

Az ünnepségen készült fotóinkat Facebook oldalunkra töltöttük fel:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Újabb zenés demonstrációt tartottak a Bartók iskola megmaradásáért

Nagyjából 30 szülő és gyermekeik részvételével zajlott zenés megmozdulás szombaton a Bartók iskola előtt. A szülők a székhelyintézmény jogviszonyának szüneteltetésével sem értenek egyet – ez ellen tiltakoztak ma és vasárnap is fognak. Mindemellett jogi úton is megtámadták a fenntartó tankerület döntését.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Korábbi helyettes államtitkár: a makói palagáz kitermelése műszaki akadályt képez

A geológiai és műszaki kockázatok mellett egész egyszerűen nem létezik jelenleg olyan sikeresen és eredményesen alkalmazható technológiai, ami a makói árokban tapasztalt rendkívül magas nyomás és a még rendkívülibb hőmérséklet mellett képes megvalósítani a kitermeléshez szükséges hidraulikus rétegrepesztést – fejtette ki oldalán Holoda Attila, aki 2010-2014 között energetikáért felelős helyettes államtitkár volt.

Tovább olvasom »