Hatékonyabb lehet Hódmezővásárhely működése

Vásárhely közgyűlése az alakuló ülésén egyéb napirendi pontok mellett önkormányzati cégek vezetőinek a személyéről döntött – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

A HMSZ NZrt. vezető tisztségviselőit: Gyömrő-Molnár Imre igazgatósági elnököt, dr. Soós Gábor és dr. Markó Csaba igazgatósági tagokat azonnali hatállyal visszahívta tisztségükből. Az igazgatósági tagok a mai naptól Kis János, Reith Imre és Sebők-Papp Imre. A közgyűlés azonnali hatállyal visszahívta tisztségükből a felügyelőbizottság tagjait: Gaizerné dr. Havasi Katalint és dr. Kis András Krisztiánt. A felügyelőbizottság tagjai mától Mihucz Tibor, Bárány Béláné és Mucsi Tamás.

Visszahívták tisztségükből – ugyancsak azonnali hatállyal – a HVSZ Zrt. igazgatósági tagjait: Rapcsák Andrást, Magyar Józsefet és Varga Ferencet. A cég igazgatósági tanácsának tagjai a mai naptól Kalotai Balázs, Szabó János és Sebők-Papp Imre. A felügyelőbizottságot mától Gyömrő-Molnár Imre, Dr. Kis András, Egyed Béla, Mucsi Tamás és Bárány Béláné alkotja. Burzon Máriát, Földházi Zoltánt és dr. Soós Gábort tegnap visszahívták tisztségükből.

A HÓDFÓ NKft. ügyvezetője mától Magyar József helyett Börcsök Györgyi. A kft. felügyelőbizottságát a mai naptól Tóth Sándorné, Földesi Lászlóné és Varga András helyett Chappon Adrienne, Bárány Béláné és Gulicska Irén alkotja.

A közgyűlés javasolja a Hód-Fürdő Kft. taggyűlésének, hogy dr. Soós Gábor, Horváth Zoltán és dr. Markó Csaba felügyelőbizottsági tagokat azonnali hatállyal hívja vissza és helyükre dr. Hamvas Ödön, Sebők-Papp Imre és Bárány Béláné kerüljön.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

116 éve született dr. Kozmutza Flóra Emília gyógypedagógus, pszichológus, francia-német-magyar szakos középiskolai tanár. A magyar gyógypedagógiai pszichológia művelője, megújítója, működési körének kiszélesítője, rendszerbe foglalója, az író Illyés Gyula felesége.

Tovább »

Bedrogozva verte agyon, majd gyújtotta fel kislányát egy aradi férfi

Mint arról beszámoltunk, egy gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi. Az aradi törvényszéki ügyészség megállapította, hogy kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor a 23 éves aradi férfi – számolt be róla az aradihirek.ro.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Hamarosan indul a tram-train próbaüzeme

A vasút-villamos a napokban sikeresen teljesítette a hatóság által előírt 50.000 km-es hibamentes tartampróbát. 2021. november 29-től utasforgalmi próbaüzemben elindul a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között – közölte a MÁV szombaton. Április 15-ig a tram-traint minden utas ingyenesen veheti igénybe.

Tovább olvasom »

Makóról Vásárhelyre viszik a súlyos covidos betegeket

Tekintettel arra, hogy COVID intenzív részleg jelenleg Hódmezővásárhelyen működik, így a makói telephelyünkön ellátott beteg állapotromlása esetén, amennyiben a beteg állapota potenciálisan intenzív terápiás ellátást igényel, úgy Hódmezővásárhelyre kerülnek átszállításra – olvasható a kórház honlapján a tájékoztatás, melyet Dr. Kallai Árpád főigazgató írt alá.

Tovább olvasom »