Házvásárlás helyett lopott

Házvásárlás ürügyén jutott be egy családi házba egy helybeli férfi Hódmezővásárhelyen, majd elvitte a tulajdonos értékeit. Lopás miatt kell felelnie.

A feltételezett elkövető 2019. november 11-én délután vételi szándékot színlelve csöngetett be az eladó ingatlanba a megyei jogú városban. Az idős tulajdonos készségesen bemutatta a feltételezett elkövető számára a meghirdetett házat. Eközben a nappaliba érve egy szekrényből a 31 éves férfi elvette a sértett arany nyakláncát, gyűrűjét, különböző érméit, valamint készpénzének egy részét. A tulajdonosnak egy idő után gyanússá vált az állítólagos vevő viselkedése, ezért kérdőre vonta. A férfi ekkor távozott.  A sértett csak később vette észre értékei hiányát, majd bejelentést tett a rendőrségen. Az adatgyűjtés során a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Hangszer adományokkal segítik a gyermekeket

A Zenedoktorok jótékony csapata nem csak gyerekeknek, nem csak betegeknek segít, fő eszközként a zene jótékony erejéből merítve. Kórházakban folyó tevékenységekhez a lakosság segítségét kérik, olyan megunt, de még jó állapotú hangszerek és zenei eszközök felajánlását várják, amelyekkel sikeresebb lehet a jótékonysági működés – közölte a Mátrix Közhasznú Alapítvány.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink