Hepp Attilánéra emlékeztek

[ad 1]

A makói Újvárosi Óvoda egykori vezetőjére, Hepp Attiláné Nagy-György Katalinra emlékeztek ma városunkban. A kiváló óvodai szakértő 2013 januárjában hunyt el.

61343145

– Katit régóta ismertem, mikor meghalt, elterveztem, hogy az az évi nyitó konferenciát nem Budapesten, hanem Makón tartjuk meg – mesélte az ülés megszervezésének ötletét Lendvai Lászlóné, a Mód-Szer-Tár Oktatásszervező és Tanácsadó Kft. szakmai vezetője. Hozzátette: amikor szakértő társa elment, nagyon hideg tél volt, többen nem is tudtak eljönni a búcsúztatására, ezért is szervezik az emlékkonferenciát.

Ez már a harmadik alkalom, hogy az emlékezés színhelye Makó. A szervezők már a kezdetekkor szerették volna, ha ez hagyomány lesz. – A szakma iránt elkötelezett ember volt, példaértékű munkát végzett – mondta Lendvainé.

Az emlékezésre negyven résztvevőt vártak, nem csak a környékről hanem Budapestről is érkeztek. Az ülésen megismerhették a legújabb törvényi változásokat, minősítési rendszereket, munkatervi feladatokat. Délután a Maros-parti emlékhelynél gyújtottak mécseseket, virágokat dobtak a folyóba.

12803172

Az óvodavezető szeptember 2-án lett volna hatvan éves. Ennek apropóján, kollégái szeretnének minél hamarabb egy emléktáblát elhelyezni az Erdélyi püspök utcai épület falán, azon az óvodán, aminek létrehozásáért ő rengeteget tett.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »