Hepp Attilánéra emlékeztek

[ad 1]

A makói Újvárosi Óvoda egykori vezetőjére, Hepp Attiláné Nagy-György Katalinra emlékeztek ma városunkban. A kiváló óvodai szakértő 2013 januárjában hunyt el.

61343145

– Katit régóta ismertem, mikor meghalt, elterveztem, hogy az az évi nyitó konferenciát nem Budapesten, hanem Makón tartjuk meg – mesélte az ülés megszervezésének ötletét Lendvai Lászlóné, a Mód-Szer-Tár Oktatásszervező és Tanácsadó Kft. szakmai vezetője. Hozzátette: amikor szakértő társa elment, nagyon hideg tél volt, többen nem is tudtak eljönni a búcsúztatására, ezért is szervezik az emlékkonferenciát.

Ez már a harmadik alkalom, hogy az emlékezés színhelye Makó. A szervezők már a kezdetekkor szerették volna, ha ez hagyomány lesz. – A szakma iránt elkötelezett ember volt, példaértékű munkát végzett – mondta Lendvainé.

Az emlékezésre negyven résztvevőt vártak, nem csak a környékről hanem Budapestről is érkeztek. Az ülésen megismerhették a legújabb törvényi változásokat, minősítési rendszereket, munkatervi feladatokat. Délután a Maros-parti emlékhelynél gyújtottak mécseseket, virágokat dobtak a folyóba.

12803172

Az óvodavezető szeptember 2-án lett volna hatvan éves. Ennek apropóján, kollégái szeretnének minél hamarabb egy emléktáblát elhelyezni az Erdélyi püspök utcai épület falán, azon az óvodán, aminek létrehozásáért ő rengeteget tett.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »