Hétfőn újra kinyit a Könyves Ház

A közösségi könyvcsere helyszíne, a hódmezővásárhelyi Könyves Ház 2020. május 25-én újra megnyit az alábbi óvintézkedésekkel:

  • A Házba történő belépés előtt és után is fertőtlenítsék a kezüket a kihelyezett vagy maguknál hordott fertőtlenítő szerrel.
  • A visszahozott könyveket a padlón elhelyezett dobozba tegyék, ne a polcra. Önkénteseink minden záráskor ürítik a dobozt, melyből a könyvek egy hét után kerülhetnek vissza a helyükre a polcokra.
  • Amennyiben Ön betegnek érzi magát, kérjük, ne lépjen be a házba.

A Könyves Házat tavasszal adták át, a Kossuth téren lévő régi újságos, majd hamburgeres házikót alakították át.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Bővített ügyfélfogadás a NAV makói irodájában is

A személyijövedelemadó-bevallás határidejére tekintettel a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatósága hódmezővásárhelyi, makói, szentesi és csongrádi ügyfélszolgálatának nyitvatartása 2022. május 2-től május 20-ig a következők szerint módosul:

Tovább olvasom »