Hétfőtől a NAV makói irodájában is fogadják az ügyfeleket

2021. április 26-tól a hódmezővásárhelyi, a makói és a szentesi, 29-től a kisteleki ügyfélszolgálat újra a megszokott nyitvatartási időben fogadja ügyfeleit.

A személyes ügyintézéshez a szegedi központi ügyfélszolgálaton, valamint a makói, a szentesi és a mórahalmi kirendeltségen is előzetes időpontfoglalás szükséges. Kivétel ez alól a személyijövedelemadó-bevallással és az egészségügyi szolgáltatási járulékkal kapcsolatos ügyintézés, a csekk-kiadás és a beadványátvétel, amihez továbbra sem kell időpontot foglalni.

Ha ügyeit a hódmezővásárhelyi vagy a kisteleki kormányablakban működő NAV-ablakban intézné, fontos, hogy ezeken az ügyfélszolgálatokon minden ügyintézéshez előzetes időpontfoglalás szükséges!Időpont a NAV honlapján foglalható (https://www.nav.gov.hu/), a bal oldali menüsorból elérhető „Ügyfélszolgálati időpont foglalása” menüpontból.

Az időpontfoglaláshoz nincs szükség Ügyfélkapu-regisztrációra. Az ügyfélszolgálatokon kötelező az orrot és a szájat is eltakaró maszk szabályos viselete.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink