Hivatalos, Farkas Éva lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Makón

Ha volt is kérdés, mára biztossá vált, hogy Farkas Éva újraindul polgármesternek Makón. Tájékoztatásából kiderül, hogy főleg a kormányzati támogatásra számít, ami a város fejlesztését illeti.

Írásában felsorolta, hogy tíz év alatt mennyi mindent tettek: épületfelújítások, munkahelyteremtés, család- és szociális támogatok bevezetése, a Hagymatikum új részének átadása. Úgy fogalmazott, Makó ma ,,erős és büszke„, azonban feladatok és kihívások mindig vannak.

A fejlődés kulcsa csak ,,rajtunk múlik„, hogy ,,még élhetőbb, még sikeresebb lesz-e” Makó. Arra biztatja a lakosokat, hogy ,,jelentős kormányzati támogatás mellett” tegyük Makót az ország ,,legtöbb lehetőséget tartogató és legmodernebb” városává. E cél eléréséhez kéri további öt évre a makóiak bizalmát.

Ezzel az is biztossá vált, hogy két polgármesterjelölt már biztosan lesz a június 9-i választáson: Zeitler Ádám és Farkas Éva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink