Hőgombák kerültek az MVM Next szegedi ügyfélszolgálati irodája elé

Mivel a vírushelyzet miatt ügyfelek nem tartózkodhatnak a várókban, a hideg idő beköszöntével a társaság a leglátogatottabb irodái elé hőgombákat helyez ki – írják közleményükben.

Januártól az MVM Next hét leglátogatottabb irodája elé hőgombákat helyez ki; Budapesten a Fiumei úton, Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton, Debrecenben a Kürtös utcában, Miskolcon az Arany János utcában, Kecskeméten a Szultán utcában, Cegléden a Kossuth Ferenc utcában, valamint Érden a Szabadság téren. A társaság felhívja az ügyfelek figyelmét arra, hogy a hőgombák mellett is tartsák a szükséges távolságot egymástól.

Az MVM Next budapesti és a nagyobb városokban elérhető állandó ügyfélszolgálati irodáin, valamint a társaság által üzemeltetett fiókirodákban a személyes ügyintézés kizárólag előzetes időpont-egyeztetést követően érhető el – hívják fel a figyelmet.

(Fotó: illusztráció)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nincs szülészet Makón

Hogy szünetel a fekvő szülészet-nőgyógyászati osztály Makón, az a nyilvánosság számára a 2020. március 25-i testületi ülésen derült ki. Mindezt a veszélyhelyzetre való tekinttel Dr. Kallai Árpád főigazgató rendelte el. Ez az állapot azóta sem változott.

Tovább olvasom »