Holnap Lajcsi bevonulhat a kecskeméti börtönbe

A hírek szerint szerdán kezdi meg a börtönbüntetését Galambos Lajcsi, akit 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon a hosszú évek óta elhúzódó áramlopási ügyében.

2015-ben indult a 62 éves zenész bírósági ügye, amelyben víz-, gáz- és áramlopással vádolták. A börtönbüntetés mellett több mint 4 millió forintot, illetve a bűnügyi költségeket is meg kell fizetnie. A Blikk információi szerint a trombitás dolgozhat, sőt, talán zenélhet is a rácsok mögött.

A Bors úgy tudja, Lajcsinak állítólag 2023. február 15-én kell bevonulnia a börtönbe. Az információ a mulatós zenész egyik ismerősétől származik, aki a következőre is kitért: a férfi ügyvédje halasztási kérelmet nyújtott be Lajcsi betegsége miatt, de egyáltalán nem biztos, hogy az a kérdéses dátumig át is fut a rendszeren.

Mindeközben egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki Galambos Lajcsi birtokán. Mindenki a mulatóssztárt akarja látni és annyi hívatlan látogató jelent meg a trombitás házánál, hogy biztonsági őröket fogadott fel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink