Holnap Lajcsi bevonulhat a kecskeméti börtönbe

A hírek szerint szerdán kezdi meg a börtönbüntetését Galambos Lajcsi, akit 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon a hosszú évek óta elhúzódó áramlopási ügyében.

2015-ben indult a 62 éves zenész bírósági ügye, amelyben víz-, gáz- és áramlopással vádolták. A börtönbüntetés mellett több mint 4 millió forintot, illetve a bűnügyi költségeket is meg kell fizetnie. A Blikk információi szerint a trombitás dolgozhat, sőt, talán zenélhet is a rácsok mögött.

A Bors úgy tudja, Lajcsinak állítólag 2023. február 15-én kell bevonulnia a börtönbe. Az információ a mulatós zenész egyik ismerősétől származik, aki a következőre is kitért: a férfi ügyvédje halasztási kérelmet nyújtott be Lajcsi betegsége miatt, de egyáltalán nem biztos, hogy az a kérdéses dátumig át is fut a rendszeren.

Mindeközben egyfajta katasztrófaturizmus alakult ki Galambos Lajcsi birtokán. Mindenki a mulatóssztárt akarja látni és annyi hívatlan látogató jelent meg a trombitás házánál, hogy biztonsági őröket fogadott fel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »