Idén is hatalmas lesz Hódmezővásárhely karácsonyfája

Idén a hódmezővásárhelyi sétálóutcában az eddig az Ady Endre utca 29. számú ház kertjében álló fenyőfát öltözteti a város ünnepi díszbe.

Minden évben van arra lehetőség, hogy vásárhelyi polgárok felajánlhatják a közösségnek azokat a fáikat, amelyeket eddig otthon szeretettel gondoztak, de mára kinőtték a helyet. Városunk főkertésze ezúttal Bachmann József és felesége, Bachmanné Újszászi Mária felajánlását fogadta el. A fát 1996-ban, majd az ezt követő két évben karácsonyra feldíszítette a család, utána kiültették a kertbe. A gyönyörű fát lányuk, fiuk és 10 éves Gréti unokájuk is mindig nagy örömmel csodálta meg. Marika korábban a kollégánk volt, 22 évig dolgozott a könyvelésen. A férje, József a Rónából idén ment nyugdíjba.

Több kisebb fenyő is díszíti majd intézményeinket: a BFMK-t, a gyermekkarácsonyt a Fekete Sasban, a lakóparkot és a hivatal auláját. Ezek felajánlói kolléganőnk, Bodó-Sipos Sandra a Hársfa utcából, valamint Szűcs Tamás a Bordás utcából.

(Kép és szöveg: A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Küldtek még katonákat a kórházakba

A Magyar Honvédség tovább növeli a katonák létszámát a kórházakban, hogy a meghosszabbított oltási akcióhéten segítsenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfőn az MTI-vel.

Tovább »

Jobbik: nem lehet senkit sem kötelezni az oltásra!

Meg kell adni mindenkinek a szabad választás lehetőségét, akar-e oltást, vagy sem. A kötelezés helyett a bizalmat kell megteremteni a vakcinák iránt. Az pedig végképp elfogadhatatlan, hogy számos magyar ember munkanélkülivé váljon, elbocsássák állásából, mert a munkáltatója akarata ellenére oltásra kényszeríti, amit ő nem vállal – fogalmazott a Makói Csípősnek Olasz Lajos.

Tovább »

Második adventi hétvége Makón

Szombaton és vasárnap kézműves vásárt tartanak a Makovecz téren. Vasárnap Keresztúri Léna, a Makói Oltópont vezetője osztja meg ünnepi gondolatait, a koszorút Biró István, görögkatolikus parókus áldja meg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink