Igazoltatás előtt fogyasztottak kábszit a tótkomlósi fiatalok

[ad 1]

Tótkomlóson elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján marihuánát adott el ismerőseinek. A fogyasztókat is előállították, ellenük is büntetőeljárás indult.

Az Orosházi Rendőrkapitányság Tótkomlósi Rendőrőrsének rendőrei március 15-én 14 óra 30 perc körüli időben Tótkomlóson, a Zámenhof utcában igazoltattak négy tótkomlósi férfit, akik egy személygépkocsi mellett álltak. A rendőrök az autóban, amelyet a társaság egyik tagja, Sz. B. használ, alufóliába csomagolt növényi törmeléket találtak. A kilenc csomagot a bennük lévő összesen 9 gramm kábítószergyanús anyaggal a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a rendőri intézkedés előtt a csoport másik tagja, M. A. rejtette el az autóban. A szintén az autó mellett álló L. G. kabátjából 1 gramm szárított növényi törmelék került elő. A rendőrök ezt követően a négy férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra.

A nyomozás eddigi adatai alapján a 23 éves M. A.

az intézkedéskor, illetve azt megelőzően kábítószert értékesített ismerőseinek,

ezért az Orosházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A férfi lakóhelyén tartott házkutatás során a rendőrök 2 digitális mérleget, 10 darab növényi gumót és egy önzáró nylontasakot foglaltak le, amelyeket az autóban és az L. G-nál talált növényi törmelékkel együtt szakértővel vizsgáltatnak meg.

A 23 éves L. G., a 19 éves Sz. B. és a rendőri intézkedéskor velük egy társaságban lévő 25 éves C. Sz.

elismerték, hogy az igazoltatás előtt kábítószert fogyasztottak.

Ellenük az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

(police.hu nyomán)

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink