Így tud segíteni a hódmezővásárhelyi önkormányzat a rászorulókon

Akik elveszítették a munkájukat, segélycsomagot kapnak; az idősek akár hozzátartozó, ismerős közreműködésével az E-Önkormányzat portálon kérhetnek segítséget.

Azok, akik eddig szociális ellátásban részesültek – tovább is ugyanabban az ellátásban részesülnek.

Azok, akik hitelt érdemlően tudják bizonyítani, hogy a járvány elleni intézkedések miatt veszítették el munkájukat – segélycsomagot kapnak, nekik a Népjóléti osztályon lehet jelentkezni telefonon 06-62-530-100 vagy a Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszámon: 06306162535.

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06309772036 -os telefonszámon. Ugyanitt várjuk a segíteni vágyókat, akiket megpróbálunk összefogni, hogy ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe sem boltokban (ahol meg van szabva az elvihető/vásárolható mennyiség), sem a segített lakosoknál.

Azok, akik alkalmi munkából éltek és most ennek hiányában kerültek nehéz helyzetbe a Cigány Nemzetiségi Önkormányzathoz fordulhatnak, Mátray Attila elérhető a 06709462603-as telefonszámon akár whatsapp-on is, vagy e-mailben a titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu címen

Várjuk továbbra is a nélkülözhető digitális eszközöket, a sajto@hodmezovasarhely.hu e-mailcímen, hogy összekapcsolhassuk azokkal a gyerekekkel, akik enélkül nem tudnak részt venni a digitális oktatásban.

(A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink