Így tud segíteni a hódmezővásárhelyi önkormányzat a rászorulókon

Akik elveszítették a munkájukat, segélycsomagot kapnak; az idősek akár hozzátartozó, ismerős közreműködésével az E-Önkormányzat portálon kérhetnek segítséget.

Azok, akik eddig szociális ellátásban részesültek – tovább is ugyanabban az ellátásban részesülnek.

Azok, akik hitelt érdemlően tudják bizonyítani, hogy a járvány elleni intézkedések miatt veszítették el munkájukat – segélycsomagot kapnak, nekik a Népjóléti osztályon lehet jelentkezni telefonon 06-62-530-100 vagy a Kapcsolat-központ által meghirdetett krízis-telefonszámon: 06306162535.

A 70 év fölöttieknek az E-Önkormányzat portálon lehet segítséget kérni, akár hozzátartozó vagy ismerős is megteheti; vagy Kovács Magdolna önkormányzati munkatársnál a 06309772036 -os telefonszámon. Ugyanitt várjuk a segíteni vágyókat, akiket megpróbálunk összefogni, hogy ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe sem boltokban (ahol meg van szabva az elvihető/vásárolható mennyiség), sem a segített lakosoknál.

Azok, akik alkalmi munkából éltek és most ennek hiányában kerültek nehéz helyzetbe a Cigány Nemzetiségi Önkormányzathoz fordulhatnak, Mátray Attila elérhető a 06709462603-as telefonszámon akár whatsapp-on is, vagy e-mailben a titkarsag@ciganyonkormanyzat.hu címen

Várjuk továbbra is a nélkülözhető digitális eszközöket, a sajto@hodmezovasarhely.hu e-mailcímen, hogy összekapcsolhassuk azokkal a gyerekekkel, akik enélkül nem tudnak részt venni a digitális oktatásban.

(A Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Települési elismerést kapott a Földeák Polgárőr Egyesület

Az önkormányzat képviselő-testülete a Falunapot megnyitó ünnepi ülésén ,,Földeákért” címet adományozott a Földeák Polgárőr Egyesület részére. A kitüntetéssel járó, külön erre az alkalomra készített díszoklevelet és emlékplakettet Vas Tibor, az egyesület elnöke vette át.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink